Öppettider

måndag 07:00 - 17:30
tisdag 07:00 - 17:30
onsdag 07:00 - 16:00
torsdag 07:00 - 16:00
fredag 07:00 - 14:00

Akut tandläkartid?

Om du har akuta tandsmärtor, skadat en tand eller om du har annan akut tandvårdshjälp kan du få tid samma dag!

Din tandläkare i Falkenberg, Halland

 Oris Dental Falkenberg är den lilla tandvårdskliniken med dem stora resurserna. I våra trevliga lokaler hittar du erfarna allmäntandläkare, specialister, tandhygienister och tandsköterskor, som tillsammans arbetar för att kunna erbjuda dig som patient personlig och fullskalig tandvård av högsta kvalitet. Utanför finns stor gratisparkering och möjlighet till elbilsladdning. 

Falkenbergkliniken etablerades 2008 och har nu slagits samman med Oris Dental. Vi är idag en modern klinik som satsat stort på teknologiska lösningar i syfte att göra behandlingen så komfortabel och effektiv som möjligt. Vi kan bl.a. erbjuda alternativa bedövningsmetoder samt 3D-scanning istället för konventionella avtryck. 

Varmt välkommen till oss! 

Komplett tandvård

 Smärta och besvär i munnen uppkommer ofta plötsligt. Oris Dental Falkenberg har goda möjligheter att snabbt ta emot patienter med akuta problem. I regel alltid samma dag. Vi har nyligen utökad vår personalstyrka och har därmed stor kapacitet att ta emot nya patienter. 

Vi erbjuder utöver akuttandvård också tandreglering (inkl. aligners), estetisk/kosmetisk tandvård, tandimplantat, tandblekning samt allmän- och barntandvård. Allt under samma tak! Oris Dental med sina dryga 80 kliniker har även en egen akademi som bedriver utbildning och utveckling av tandvård.

Elisabeth Winther Tandläkare

 Tandvårdsrädsla 

 Känner du oro och ångest inför ditt tandläkarbesök? Du är inte ensam och god hjälp finns att få! Vi har lång erfarenhet av arbete med tandvårdsrädda patienter. I en lugn och trygg atmosfär fokuserar vi på att skräddarsy din behandling efter dina särskilda behov. 

Som patient har du alltid möjlighet att boka ett första besök för enbart samtal och konsultation. På så sätt får du lära känna din tandläkare och kan få svar på alla dina frågor i en avslappnad miljö. 

Visa mer Visa mindre

Det här tycker våra patienter om oss

Akutbesök. Hela personalen var extremt vänliga och hjälpsamma. Tandläkaren behandlade snabbt och effektivt och löste problemet. Tack så mycket!

Kicki

Alltid i trygga händer!!!

Jenny

Det låter konstigt att säga att det kan vara roligt och trevligt att gå till tandläkaren men detta var den bästa upplevelsen jag haft i en sådan situation någonsin. oerhört fint, inkännnande vänligt och professionellt bemötande från både tandläkare och sköterska. De respekterar verkligen patienten genom att verkligen vilja att hen ska förstå vad som görs och hur och varför. Är supernöjd! Detta är min föralltidklinik från och med nu!

Katarina

Behandlare

Gabriella Strand

Clinic Manager
Tandläkare Christian Stangenberg

Christian Stangenberg

Licensed Dentist
David Pohjola Leg. Tandläkare

David Pohjola

Licensed Dentist
Tandläkare Jakob Fallgren

Jakob Fallgren

Licensed Dentist

Inger Kemi

Licensed Dental Hygienist
Anette Johansson, Tandsköterska

Anette Johansson

Dental Assistant

Fanny Edlund

Dental Assistant
Tandsköterska Tina Ekberg

Tina Ekberg

Dental Assistant
Tandsköterska Elisabeth Winther

Elisabeth Winther

Dental Assistant