Öppettider

måndag 07:00 - 19:00
tisdag 07:00 - 17:00
onsdag 07:00 - 16:15
torsdag 07:00 - 17:00
fredag 07:00 - 10:00

Akut tandläkartid?

Om du har akuta tandsmärtor, skadat en tand eller om du har annan akut tandvårdshjälp kan du få tid samma dag!

Oris Dental Tomelilla

Vi hälsar dig välkommen till våra tandläkare på Oris Dental Tomelilla. Hos oss får du och hela din familj den bästa tandvården som ni kan förvänta er. Våra erfarna och professionella tandläkare välkomnar alla till oss, små som stora.

Behöver du akut tandvård i Tomelilla eller är orolig över en gammal fyllning som fallit bort? Då har du kommit helt rätt. Varje dag sätter vi av tider för att ha möjlighet att tillgodose de patienter som är i akut behov av en tandläkare. När det kommer till tandvård så sätter vi alltid våra patienter först för att du som patient ska kunna känna dig trygg hos oss.

Våra tandläkare i Tomelilla ingår i ett kompetent och erfaret tandläkarteam som består av allmäntandläkare, specialisttandläkare och tandhygienister.

Våra tandläkare hjälper dig gärna med allt som rör tandvård och tandhälsa inklusive förebyggande, funktionell och estetisk tandvård.
Vi vill att våra patienter känner sig trygga när de besöker oss och att de trivs under sina besök, därför har vi alltid våra patienter i fokus.
Tveka inte att kontakta oss om du har några funderingar inför ditt nästa tandläkarbesök, vi besvarar gärna dina frågor.

Välkommen!

Behandlare

Ingela Kvist-Nilsson

Clinic Manager