About us

Dentistry Reimagined

Enkel, trygg och tydlig tandhälsa

Jag håller med om att tandhälsobranschen har en lång tradition av att tala ett språk som kan vara svårt för andra att förstå. Som tandvårdspersonal har vi nog länge varit bättre på själva ämnet än på kommunikation. Men vi har insett att det inte kan vara så inom modern tandvård Mun och tänder är en väsentlig del av kroppen, därför måste vi tala ett språk som säkerställer att den totala hälsan tas om hand.

Att du som patient och kund alltid ska känna dig förstådd och uppleva att tandbehandlingen sker på dina villkor är skälet till att vi på Oris Dental lägger stor vikt vid att ständigt utveckla vår kund- och patientresa. Det är också därför vi har valt "tandvård på dina villkor" som värdeord för att definiera din upplevelse av mötet med oss från början till slut.

Detsamma gäller värdeordet "dentistry reimagined" – det omfattar vår ambition att agera professionellt, tekniskt och medmänskligt.

Eirik Aasland Salvesen
CEO, Oris Dental

Vilka är Oris Dental?

Oris Dental startades 2016 av sex välrenommerade tandvårdskliniker från olika delar av Norge som ville ta vara på potentialen av en större professionell gemenskap. Sedan dess har vi vuxit från sex till 79 kliniker och 9 laboratorier i Norge, Sverige och Grekland.

Hela tiden med tandläkare i centrala positioner för att säkerställa att vår organisation drivs av beslutsfattare som sätter yrket och patienten/kunden främst. På vårt huvudkontor finns över 30 anställda, specialister inom områden som är avgörande för en modern, effektiv och hållbar verksamhet.

Våra värderingar

Alltid med dig i fokus

Vi på Oris Dental gör alltid vårt allra bästa för att det ska kännas bra i både mun och mage när vi ses. Därför är vi lika bra på att prata om böcker, unicorns och fotbollsresultat som vi är på att tjata om tandtrådning, tandborstning och annan förebyggande munvård. Att komma hit med jämna mellanrum kan mycket väl vara det bästa du kan göra för din munhälsa.

Alltid uppdaterade

När ny teknologi och nya behandlingslösningar lanseras är vi självklart där och utvärderar hur de kan vara till hjälp för våra patienter. Men det är inte förrän våra specialister och andra duktiga kollegor kommit fram till att en innovation är både säker och fördelaktig som vi väljer att ha den på våra kliniker. På det viset kan du vara säker på att alltid få tillgång till branschens tryggaste, mest effektiva och moderna behandlingsalternativ.

Engagerade experter

Våra engagerade medarbetare deltar regelbundet i kurser och vidareutbildningar, både via vårt eget Oris Academy och vid framstående nationella och internationella sammankomster. Även om vi i hög grad fokuserar på kliniska ämnen, är vårt mål också att vara branschledande inom allt från patientkommunikation till arbetsmiljö. Kort sagt, vårt fokus är inte bara den odontologiska behandlingen utan också helheten i ditt besök.

Alltid premium

När vi säger “premiumbehandling”, menar vi inte bara den tekniska kvaliteten på våra behandlingar, utan också kvaliteten på hela upplevelsen från första samtalet till kliniken till det färdiga resultatet. Alltifrån hur klinikerna upplevs, känns och luktar, till hur vi underlättar för att behandlingen du behöver ska passa in i ditt vardagspussel.

Tryggare tandvård

Ett informationsuniversum online, och vård på kliniken

Inspirerade av alla patienter som har delat öppet om sina rädslor, upplevelser och behov har vi utvecklat Trygg; Ett digitalt och fysiskt koncept.

Tryggare tandvård