Jag håller med om att tandhälsobranschen har en lång tradition av att tala ett språk som kan vara svårt för andra att förstå. Som tandvårdspersonal har vi nog länge varit bättre på själva ämnet än på kommunikation. Men vi har insett att det inte kan vara så inom modern tandvård Mun och tänder är en väsentlig del av kroppen, därför måste vi tala ett språk som säkerställer att den totala hälsan tas om hand.

Att du som patient och kund alltid ska känna dig förstådd och uppleva att tandbehandlingen sker på dina villkor är skälet till att vi på Oris Dental lägger stor vikt vid att ständigt utveckla vår kund- och patientresa. Det är också därför vi har valt "tandvård på dina villkor" som värdeord för att definiera din upplevelse av mötet med oss från början till slut.

Detsamma gäller värdeordet "dentistry reimagined" – det omfattar vår ambition att agera professionellt, tekniskt och medmänskligt.

Eirik_signatur
Eirik Aasland Salvesen
CEO, Oris Dental

Vilka är Oris Dental?

Oris Dental startades 2016 av sex välrenommerade tandvårdskliniker från olika delar av Norge som ville ta vara på potentialen av en större professionell gemenskap. Sedan dess har vi vuxit från sex till 79 kliniker och 9 laboratorier i Norge, Sverige och Grekland.

Hela tiden med tandläkare i centrala positioner för att säkerställa att vår organisation drivs av beslutsfattare som sätter yrket och patienten/kunden främst. På vårt huvudkontor finns över 30 anställda, specialister inom områden som är avgörande för en modern, effektiv och hållbar verksamhet.

Patient och TRYGG-ambassadör

Heidi

”Dålig tandhälsa går ut över så många grundläggande behov. Tandläkare som ser oss patienter som mer än bara tänder, som lyssnar och underlättar är helt avgörande för folkhälsan.”

Våra värderingar

På dina villkor

Alltid uppdaterade

Engagerade experter

Premiumbehandling