The Grand Opening of Sweden

Fredagen den 8:e april var det dags för invigning av Oris Dental i Sverige, och startskottet på en mycket spännande tillväxtresa för tandvårdskoncernen som redan är störst i Norge. Under dagen bjöds det på utbildning inom yrket på Oris Academy i Högsbo för alla anställda. Med ett omfattande kursprogram både internt- och externt, är medarbetarna i centrum. På så sätt kan alla kliniker fortsätta att leverera tandvård och service i absolut världsklass.

”Vi är så stolta att ha med oss Oris Dental Högsbo och Oris Dental Falkenberg som kliniker på laget, säger Eirik Salvesen, koncern VD.

Vi är inne i mycket spännande fas i vår tillväxt där vi nu utvidgar vår fantastiska plattform i tandvård. Inom kort kommer vi att presentera fler förvärv och märker redan nu ett stort intresse att bli en del av Oris Dental. Målet är högt satt och vi vill först och främst bli Nordens ledande för både kund och medarbetare, och sedan ta vår idé vidare ut i Europa. Trots två år av pandemi står vi starka och har vuxit stadigt till att idag innefatta över 60 tandvårdskliniker i Norge och Sverige.”

Invigningen av Oris Dental Sverige tillbringades på Hotel Gothia med fantastisk middag fylld med god mat, skratt och fina tal. Vi vill särskilt tacka våra långvariga samarbetspartners DAB Dental, Neoss och Osstell för er fina support på vår resa. Nu är alla medarbetare fyllda med inspiration och glädje att möta Dig som kund och samarbetspartner på någon av våra fina kliniker!
Välkomna till Oris Dental Sverige!

Red carpet style

The End