Exklusiv rengöring av tänder

Airflow rengör tänderna genom att skonsamt blästra tänderna med en blandning av bikarbonatpulver, tryckluft och vatten. Det gör att man lätt kommer åt svåråtkomliga ställen som mellan tänderna, i gropar och till och med i tandköttsfickor. Med denna teknik avlägsnas både tandsten och ytliga missfärgningar. Airflow har också en förebyggande effekt på tandköttssjukdomar och sjukdomar i tänderna.

Tar bort ytliga missfärgningar på tänderna

Kaffe, te, tobak och rött vin missfärgar dina tänder med tiden. Missfärgningarna sitter ofta ytligt på tanden i from av en beläggning eller i tandsten.

Tyvärr räcker ofta inte noggrann borstning, tandtråd och munskölj för att ta bort tandsten och beläggningar från tänderna.

Vi rekommenderar alla våra patienter att få sina tänder rengjorda av en tandläkare eller tandhygienist minst en gång om året.

Airflow vid undersökning

Tandrengöring är en grundläggande del av tandundersökningen och är helt smärtfri. Om du vill kan tandrengöring göras med Airflow.

Med denna typ av grundlig tandrengöring avlägsnas tandsten och plack som byggts upp. Tandsten och ingrodd plack är svåra att få bort, men efter tandrengöring är det lättare för dig att bibehålla en god tandhygien.

Tandläkarna och tandsköterskorna på Oris Dental har lång erfarenhet av Airflow och vi använder endast den bästa och modernaste utrustningen för behandlingen. Vill du ha ett ännu vitare resultat än vad Airflow kan ge? Läs om tandblekning här.