Bli en del av Oris Dental

Oris Dental är en av Norges största dentalkedjor med flera kliniker fördelade över hela landet – och nu även i Sverige med fortsatt tillväxt! Vi är etablerade av tandläkare, för tandläkare, med tandläkare på ägarsidan och i nyckelroller.

En bransch i förändring

Vi är en föränderlig bransch, och ofta i tider av förändring är det rätt att fatta de stora besluten. Skulle det inte vara trevligt att kunna vidareutveckla sin praktik samtidigt som man praktiserar som tandläkare? Vill du vara med i en tandläkarkedja där kunskap står i fokus? Vill du ha ett större professionellt och socialt nätverk, och få professionell utveckling genom vår Oris Academy? Är du klinikägare och vill bli en del av Oris Dental? Kontakta oss idag!

Som en del av Oris Dental kommer vi att kunna bistå inom de flesta administrativa områden. På vårt Norska huvudkontor i Trondheim och det Svenska i Göteborg hjälper vi våra kliniker med professionellt stöd i klinikverksamheten.

Vi har stödsystem som din klinik kan använda för att göra vardagen bättre inom många områden och vi har en organisationsstruktur som ger utvecklande roller till människor runt klinikerna. Din vardag som terapeut ska vara lika lik som den alltid varit, men med en bra känsla av ett stort stödsystem i ryggen.

Som en del av Oris Dental får du:​

  • Ett stort professionellt och kollegialt nätverk
  • Möjlighet till vidareutveckling av kliniken och tandvården inom ditt geografiska område
  • Professionell utveckling genom professionella möten och casemöten (fysiska möten och videomöten)
  • Möjlighet att investera i teknik och hjälpa till att implementera digitalisering
  • System för kvalitet & HSE, personal, skiftplanering, redovisning mm
  • Stöd för marknadsföring och synlighet i din närmiljö


Kontakta Christina Wall Olsson, Area manager Sverige
Mail: [email protected]

Kontakta Eirik Aasland Salvesen, CEO och Specialist i periodonti
Mail: [email protected]