Öppettider

måndag 09:00 - 18:30
tisdag 08:00 - 12:00
onsdag 08:00 - 17:00
fredag 08:00 - 14:30

Akut tandläkartid?

Om du har akuta tandsmärtor, skadat en tand eller om du har annan akut tandvårdshjälp kan du få tid samma dag!

Tandläkare i Limhamn, Malmö

Välkommen till Din Tandvårdsklinik i hjärtat av Limhamn, Malmö! Hos oss prioriteras du och din familjs tandhälsa högst. Vårt team av erfarna och professionella tandläkare står redo att välkomna patienter i alla åldrar, från de minsta till de äldsta, med öppna armar.

Står du inför en tandvårdsakut i Malmö, eller är det dags att åtgärda en gammal fyllning som gett upp? Perfekt, för du har hittat rätt plats. Vi har dedikerade tider varje dag för att kunna erbjuda snabb hjälp till dem som behöver akut tandvård. Patientens välbefinnande är kärnan i vår verksamhet, och vi strävar efter att skapa en trygg och välkomnande miljö för alla som kliver in genom vår dörr.

Vårt tandvårdsteam i Limhamn, Malmö, består av:

  • Allmäntandläkare
  • Specialisttandläkare
  • Tandhygienister

Vi är här för att assistera dig med alla aspekter av tandvård och tandhälsa, inklusive förebyggande åtgärder, funktionell tandvård och estetiska behandlingar. Att våra patienter känner sig trygga och nöjda med sina besök hos oss är av yttersta vikt.

Har du frågor eller funderingar inför ditt kommande tandläkarbesök? Tveka inte att kontakta oss. Vi är här för att svara på dina frågor och hjälpa dig på bästa möjliga sätt.

Varmt välkommen till vår klinik i Limhamn, Malmö – där din tandhälsa alltid är i fokus!

Behandlare

Nushin Ghasemi

Dentist

Ximena Kjellberg

Dental Hygienist